Forside    Idegrundlag    Ledige kontorer    Virtuel rundtur    Vedtægter    Kørselsvejledning

 

 

Ledige kontorer

Klik her for at se en PDF fil, med grundplan over kontorfællesskabets område eller vælg menuen "Virtuel rundtur" for at få en virtuel rundtur.

På trods af finanskrise - så har vi haft fuldt udlejet i mange år - dog har vi p.t. af forskellige åsager tre ledige lokaler samt to til fraflytning senere.

Oplysninger om lokalerne:

Der er ledige kontorer fra 25 m² til 50 m². Uden for lokalerne er der adgang til møderum, køkken og toiletter.

Huslejen ligger fast frem til 30-06-2020 og udgør kr. 558,74 pr. m² pr. år samt ligger forbrug fast med kr. 259,36 pr. m² pr. år. Dog stiger husleje og forbrug med inflationen

Dertil kommer andel af fællesudgifter til kontorfællesskabets drift til fælles rengøring (ikke eget kontor), administration, kaffe, the m.m.
Disse udgifter udgør cirka kr. 100,00 pr. m² pr. år, men afhænger af hvad vi i fællesskab beslutter. Der er ikke planlagt ekstraordinære udgifter i 2018 eller 2019.

Der betales 3 måneders depositum af husleje og forbrug plus moms - samt et momsfrit driftslån til kontorfællesskabet på kr. 5.000,00.

Kontorerne er en del af kontorfællesskabet, som er non-profit - det betyder at udgifterne fordeles hvert kvartal.

Hvis du er interesseret i et af lokalerne, så kontakt Leo Lund på telefon 28 19 82 88 eller e-mail info@dengamlebanegaard.dk

Du er meget velkommen til at aftale et møde - hvor du kan se vores kontorer - og få en snak med de øvrige lejere om kontorfællesskabet.

 

 

Der er enkelte ledige lokaler andre steder i ejendommen, men dem står vi ikke for.
Hvis du er interesseret i disse andre lokaler, så skal du kontakte Flemming Clausen
fra Vinding Gruppen på telefon 75 85 88 11 eller
fc@vinding-gruppen.dk.

 

 

 

Kontorfællesskabet "Den Gamle Banegaard" ● Oldenborggade 1C, 1. ● 7000 Fredericia ● telefon 28 19 82 88 ● info@dengamlebanegaard.dk